DESPRE NOI

Profilul Companiei

ESSTOC a fost fondată în anul 2020 la Bucuresti, ca joint-venture, având la origini societatea Recosal Energy Team S.R.L. şi grupul de firme din industrie aflate in zona de sud a Romaniei. Împreună cu societăţile din cadrul grupului, ESSTOC se numără printre cei mai mari procesatori de materiale reciclabile din România. Cu o tradiţie de peste doua decenii, societăţile din grup desfăşoară o gama diversă de activităţi în domeniul colectării, prelucrării şi reciclarii materialelor, la un înalt nivel de calitate, nivel impus de piaţă şi de cerinţele standardelor. Experienţa şi dezvoltarea continuă a societăţii sunt punctele noastre tari. Cu baze de procesare de-a lungul întregii tari, societatea noastă furnizează produse de calitate consumatorilor locali şi externi.

ESSTOC LOGISTIC INDUSTRY

Misiunea ESSTOC este de a contribui activ la conservarea, protecţia şi îmbunătăţirea calităţii mediului înconjurător şi a sănătăţii umane, pentru utilizarea raţională a resurselor naturale, prin asigurarea de servicii complete de gestionare a deşeurilor şi implicit prin reintroducerea lor ca materii prime „secundare” în circuitul economic.

ESSTOC îşi concentrează eforturile pentru ca fiecare dintre noi să devină conştient de impactul pe care îl are în comunitatea în care trăieşte şi de faptul că suntem direct responsabili de deşeurile pe care le generăm; prin reciclarea lor contribuim la utilizarea raţională a resurselor naturale, dar reprezintă în acelaşi timp o ameninţare la adresa mediului înconjurător, în cazul în care nu sunt corect reciclate.

  • Excelenta
  • Inovatie
  • Responsabilitate
  • Eficienta
  • Comunicare

Aveți intrebări ?

Vreți să discutăm mai multe despre serviciile pe care le oferim?

Luați legătura cu noi pentru a afla mai multe informații.

PARTENERI SI COLABORATORI