Termeni si conditii

Prima pagina / Termeni si conditii
Informatii utile
Contact
  • Telefon fix: 031 424 51 08
  • Telefon mobil: 0791 552 554
  • Email: contact@esstoc.ro
  • Program: L-V: 08.30-17.30

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE WEBSITE

 

ESSTOC INDUSTRY SRL, cu sediul in Sat Domnesti, Comuna Domnesti, Str. Zorilor nr. 41, Parter, Camera 2, jud. Ilfov, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/4575/2021 și având CUI RO44645432, nr. telefon: 0791 552 554 / 031 424 51 08, vă invită să luaţi la cunoştinţă menţiunile legale şi elementele legate de consultarea şi utilizarea site-ului www.esstoc.ro („Site-ul”).

1. DEFINITII

Vanzator – ESSTOC INDUSTRY SRL.

Client / Cumparator – orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda. Clientul poate fi denumit in continuare si “Utilizatorul”.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Clientului ca urmare a Comenzii plasate de Client.

Comanda – un document electronic prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, intentia sa de a achizitiona Produse si Servicii de pe Site astfel cum sunt individualizate in Comanda.

Cont – sectiunea din Site care poate fi accesta introducand adresa de e-mail si o parola, si care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul acestuia in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Produse, etc.). Cientul / Utilizatorul se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Clientului sa adauge Produse sau Servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care Produsele sau Serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Clientul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Produselor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Produse si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Review – o evaluare scrisa de catre destinatarul sau beneficiarul unui Produs sau Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a mentiona daca Produsul sau Serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producatorul sau furnizorul Produsului.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Produs si/sau Serviciu de catre Vanzator Cumparatorului, in numerar sau online, indiferent de modalitatea de livrare.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care Clientul le-a achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, oferte personalizate prin profilarea Clientului, informatii referitoare la Produse si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea “Cont/Favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Produselor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora din Site.

2. INCHEIEREA CONTRACTULUI

2.1 Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

2.2 Proprietatea asupra Produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

2.3 Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, e-mail, etc) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.4. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca Vanzatorul modifica cantitatea de Produse si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata pentru Produsele nelivrate.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

Cont

3.1. Comenzile pe Site pot fi initiate de catre Clientii care au cont creat pe Site.

3.2. Contul pe Site se poate crea de catre Clientul persoana fizica, care trebuie sa aiba cel puțin 18 ani si sa creeze un cont, pe numele sau, pe Site. Clientul persoana juridica isi va crea contul pe numele reprezentantilor sai / pe numele persoanei juridice.

3.3. Prin efectuarea înregistrării și deschiderea unui cont pe site-ul www.esstoc.ro, clientul este de acord cu Politica de Date Personale publicata pe Site și cu acesti Termeni și Conditii.

3.4. Adresa de email și numărul de telefon pe care le indică Clientul la momentul crearii contului său nu pot fi alocate altui cont creat.

3.5. Nu se acceptă furnizarea unei adrese de email, a unui număr de telefon sau a altor date de contact care nu aparțin Clientului. Clientul trebuie să asigure confidențialitatea datelor de autentificare, furnizarea acestora către alte persoane fiind interzisă. Cu ocazia crearii unui cont, Clientul:

  • trebuie să furnizeze date corecte și să își mențină profilul actualizat;
  • parola trebuie să fie ținută secretă și schimbată în cazul unei utilizări nepermise sau a unei suspiciuni de acest fel;
  • trebuie să utilizeze serviciul în conformitate cu legea romana / europeana aplicabilă.

3.6. Orice interacțiune cu ESSTOC INDUSTRY SRL efectuată prin contul Clientului îi este atribuită Clientului. Acest lucru este valabil chiar dacă terții au efectuat tranzacții prin contul Clientului sau în cazul în care terții au avut acces la contul Clientului ca urmare a neîndeplinirii de catre Client a obligațiilor sale. Clientul este obligat să informeze imediat ESSTOC IDUSTRY SRL despre utilizarea neautorizată a contului său și să schimbe datele de autentificare în cazul în Care clientul are dovezi că acesta este utilizat de catre terți.

3.7. Clientul are dreptul de a inchide contul său, fără a oferi motive, printr-o solicitare in scris, la adresa de email la adresa contact@esstoc.ro.

3.8. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Clientului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Clientului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Clientul se poate adresa Serviciului Relatii Clientii al Vanzatorului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Comanda

3.9. Clientul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi. Un Produs si/sau un Serviciu adaugat in Cosul Meu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Produs/Serviciu in Cosul Meu neurmata de finalizarea Comenzii nu atrage dupa sine inregistrarea acelei Comenzi si nici rezervarea Produsului/Serviciului. Comercializarea online a Produselor are loc în sistem en-detail (comerț cu amănuntul), iar nu en-gros (comerț cu ridicata).

3.10. Prin finalizarea unei Comenzi, Cumparatorul confirma ca datele furnizate de acesta, in Comanda si in contextul finalizarii acesteia, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

3.11. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului prin email, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta si fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, daca Clientul refuza sa achite valoarea Comenzii si/sau daca Clientul a furnizat date incomplete, neadevarate sau incorecte care fac imposibila livrarea Comenzii. De asemenea, Vanzatorul își rezervă dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse și/sau Servicii afișate pe Site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri evident eronate/derizorii (prețuri care pot fi, în mod rezonabil, apreciate ca eronate/derizorii de către consumatorul mediu), cu consecința restituirii întregii sume plătite de Cumpărător în considerarea comenzilor anulate, dacă este cazul, in termen de 1-30 zile calendaristice.

3.12. Cumparatorul poate anula comanda care nu a fost inca facturata contactand ESSTOC INDUSTRY SRL la adresa de  email contact@esstoc.ro sau la numarul de telefon 031 424 51 08. Dacă o comanda a fost deja procesată în depozit, nu va fi posibilă anularea comenzii.

3.13. In cazul anularii unei comenzi pre-platite (cu cardul on-line), restituirea sumei catre Cumparator se va efectua de catre Vanzator in termen de cel mult 30 de zile de la primirea solicitatii de anulare. Restituirea sumei se va efectua, in contul din care plata a fost efectuata de catre Client. In acest caz, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

3.14. Comenzile plasate in timpul programului de functionare a magazinului www.esstoc.ro  vor fi prelucrate in termenul mentionat de Vanzator pe Site. Comenzile plasate în zilele libere sau de sărbători legale, in care magazinul www.esstoc.ro este  inchis, vor fi prelucrate în ziua lucratoare urmatoare perioadei in care magazinul au fost inchis.

3.15. Finalizarea de catre Client a Comenzii implica, per se, acceptarea de catre acesta a obligaţiei de a face plata preţului Produselor /Serviciilor şi a costurilor de livrare, despre al caror cuantum Clientul este informat înainte de confirmarea Comenzii.

Livrarea produselor

3.16. Produsele sunt livrate la adresa indicata de Client in Comanda, prin curier sau de catre reprezentantii directi ai Vanzatorului.

In cazul in care produsele sunt livrate la adresa indicata de Client in Comanda, prin firme de curierat (de exemplu Fan Courier, Sameday), livrarea produselor se va face in sistem door-to-door.

Livrarea produselor prin firme de curierat sau prin firme de transport se stabileste de catre sistemul informatic gestionat de ESSTOC INDUSTRY SRL, in functie de anumite criterii, cum ar fi tipul de marfa care reprezinta obiectul Comenzii plasate de catre dvs, greutate colet, volum colet, etc.

Taxa de transport este variabila si se calculeaza in functie de volumul/ greutatea coletului, incepand cu suma de 26.3 lei.

3.17. Produsele sunt livrate de curier doar pe teritoriul Romaniei, indiferent de sistemul de livrare ales de Client, si doar in limita stocului disponibil.

3.18. Termenul estimat pentru procesarea si livrarea Comenzilor este de 2-30 de zile si este unul pur orientativ. Acesta apare pe Site, pe pagina informativa a produselor. Termenul efectiv de livrare poate varia in functie de volumul Comenzilor care sunt in asteptare la momentul plasarii Comenzii de catre Cumparator si de volumul expeditiilor aflate in procesare pentru fiecare firma de curierat.

3.19. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica modalitatile de livrare a Comenzilor sau de a adauga noi modalitati de livrare.

3.20. Costurile de livrare sunt suportate integral de catre Client si sunt evidentiate separat in sectiunea Cosul Meu şi în Comandă. ESSTOC INDUSTRY SRL poate decide ca, costurile de livrare sa fie suportate, integral sau partial, de catre ESSTOC INDUSTRY SRL, in anumite conditii comerciale stabilite de aceasta, caz in care aceste aspecte vor fi anuntate pe Site.

Facturare – plata

3.21. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate pe Site si in fiecare Comanda si includ TVA si alte taxe aplicabile. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

3.22. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii care contine Produse si/sau Servicii precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, in coletul in care livreaza Produsele si/sau prin e-mail, conform datelor din Contul Cumparatorului.

3.23. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

3.24. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile si in format electronic prin adaugarea acestora de catre Vanzator in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

3.25. Plata facturilor se va putea face:

  • numerar catre curier in cazul livrarilor la domiciliu;
  • online, atat prin cardul personal cat si prin cardul de business, plata se va efectua in aceleasi conditii de siguranta deplina ca si în cazul tranzactiilor realizate la bancomat sau in magazine prin plata la POS. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al Clientului cu numele ”ESSTOC”.
  • ordin de plata – dupa plasarea comenzii, Cumparatorul va primi prin email detaliile pentru efectuarrea transferului bancar.

Dreptul de retragere

3.26. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Produs sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 30 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Termenul de retractare incepe sa curga, conform OUG nr. 34/2014, in ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a Produselor.

3.27. In cazul in care Clientul exercita dreptul sau legal de retragere, acesta va expedia produsul in termen de 30 de zile de la data primirii comenzii, impreuna cu un document de returnare (care va contine obligatoriu: nume client, numar comanda, numar cont bancar in care sa se returneze contravaloarea produsului, titular cont bancar in care se va returna suma aferenta returului).  Informatiile de identificare a returului se pot transmite si prin email, la adresa contact@esstoc.ro.

Produsul returnat se va expedia catre ESSTOC INDUSTRY SRL, la adresa: str. Liveni 18A, sector 4, Bucuresti.

3.28. Produsul / Produsele vor fi returnate in aceeasi forma / componenta in care au fost primite, impreuna cu toate accesoriile lor si ambalate astfel cum au fost ambalate initial. Produsele nu trebuie sa aiba semne vizibile de folosinta.

3.29. Daca Clientul exercita corespunzator dreptul sau de retragere, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 30 zile de la data primirii solicitarii de retur si a verificarii produsului returnat. Suma va fi returnata in contul bancar indicat de Cumparator in formularul de retur. Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport. Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 zile de la acceptarea returului.

3.30. Daca Produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut sau nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deschis, accesorii lipsa, Produsul este deteriorat), Vanzatorul are dreptul de a solicita o suma de bani necesara pentru readucerea Produsului in stadiul initial, dupa caz sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Clientului, Produsul poate fi reexpediat catre acesta din urma, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Client. Aceasta sumă se retine de Vanzator din pretul Produselor care trebuie restituit Clientului si se stabilește în funcție de valoarea pieselor ce trebuie înlocuite și a manoperei de recondiționare sau ca diferența dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului folosit de Client. Contravaloarea sumei care se retine din pretul Produsului va fi comunicata Clientului dupa receptionarea Produselor returnate.

3.31. Vanzatorul poate subcontracta in mod liber serviciul de livrare a Comenzilor oricarui tert, ales de catre Vanzator, fara a fi necesara informarea Cumparatorului. Produsele vor fi livrate exclusiv in Romania, costul transportului, fiind suportat exclusiv de catre Client.

Review

3.32. Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3.33. Dupa achizitionarea unui Produs, Clientului i se va putea solicita inscrierea unui Review legat de Produsul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Client in Cont, pentru a permite Vanzatorului dezvoltarea gamei de produse.

Incetare vanzare online

3.34. Vanzatorul are dreptul, în orice moment, să modifice, să suspende sau să înceteze comercializarea online a Produselor și / sau Serviciilor, parțial sau în totalitate, temporar sau permanent, cu sau fără notificare prealabilă. Comenzile valabil confirmate de către Vanzator, anterior operațiunilor de modificare, suspendare sau încetare dispuse, vor fi în mod corespunzător executate de Vanzator.

4. COMUNICARI COMERCIALE

4.1. Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru comunicarile comerciale, dupa cum urmeaza:

- prin modificarea setarilor din Cont la sectiunea “Contul Meu”;

- prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator.

5. GARANTII

5.1. Toate Produsele comercializate de catre Vanzator beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

6. DREPTURI DE AUTOR

6.1. Acest Site este o creaţie intelectuală în conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe şi, ca atare, ESSTOC INDUSTRY S.R.L., în calitate de autor al acestei creaţii originale, beneficiază de protecţia şi drepturile prevăzute prin lege.

6.2. Este interzisă orice reproducere sau reprezentare, parţială sau totală, în alte scopuri, pe orice suport, fără autorizaţia prealabilă expresă a ESSTOC INDUSTRY S.R.L., în calitatea sa de autor.

6.3. Nerespectarea acestei interdicţii poate angaja responsabilitatea civilă şi penală a falsificatorului, împotriva căruia ESSTOC INDUSTRY S.R.L. îşi rezervă dreptul de a solicita despăgubiri pentru întregul prejudiciu produs.

7. MĂRCI, DENUMIRI COMERCIALE ŞI DREPTURI DE PROPRIETATE INDUSTRIALĂ

7.1. ESSTOC INDUSTRY S.R.L. este proprietarul drepturilor ataşate mărcilor, numelor de firme, denumirilor comerciale, firmelor şi a altor drepturi de proprietate industrială, a căror existenţă şi validitate este recunoscută în mod expres de către toţi utilizatorii.

7.2. Atunci când nu este făcută nicio altă menţiune despre drepturile referitoare la alte mărci, nume de firme, denumiri comerciale sau firme, indiferent dacă sunt înregistrate sau nu, şi care pot fi ataşate anumitor termeni sau însemne de pe acest Site absenţa unei asemenea menţiuni nu implică în niciun caz faptul că aceste mărci, denumiri sociale, denumiri comerciale, firme, termeni sau însemne nu beneficiază de protecţie.

7.3. Toţi utilizatorii acestui Site recunosc şi admit în mod expres faptul că orice produs, serviciu sau tehnologie descrise în aceste documente pot face obiectul altor drepturi de proprietate intelectuală în beneficiul ESSTOC INDUSTRY S.R.L. sau al unei terţe părţi. Nu se acordă aici niciun drept de utilizare a unor asemenea drepturi de proprietate intelectuală. Orice reproducere, totală sau parţială, a acestor mărci fără autorizaţia prealabilă în scris a ESSTOC INDUSTRY S.R.L. este interzisă.

8. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

8.1. ESSTOC INDUSTRY S.R.L. se angajează să ia toate măsurile rezonabile pe care le are la dispoziţie pentru a păstra confidenţialitatea datelor personale puse la dispozitie de Clienti. Pentru mai multe informații puteti accesa Politica noastră de protectia a datelor personale.

9. LEGISLAŢIA APLICABILĂ ŞI COMPETENŢA

9.1. Acesti Termeni şi Conditii sunt supusi legislaţiei române. În caz de litigiu şi în lipsa unui acord amiabil între Vânzător şi Client / Clienţi, soluţionarea cazului revine instanţelor competente din Romania.

10. FORTA MAJORA

10.1. Nici una din parti (Vanzatorul / Clienti) nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

10.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

11. RĂSPUNDERE

11.1. Vanzatorul nu este responsabil pentru situațiile în care Site-ul nu functionează sau funcționează necorespunzător ori parţial, ori pentru situaţiile în care contul / cardul a fost pierdut, furat sau nu functionează temporar.

12. MODIFICĂRILE TERMENILOR SI CONDIȚIILOR

12.1. Vânzătorul poate modifica in orice moment acesti Termenii si Condiții de utilizare website. Versiunea în vigoare a acestora va fi disponibilă permanent, pe site-ul www.esstoc.ro.

12.2. În cazul în care Clientul nu se opune, în scris (utilizând formularul de contact disponibil pe Site), aplicării noilor Termeni și Condiții de utilizare website în termen de 2 săptămâni de la publicarea versiunii modificate pe site-ul www.esstoc.ro, se va considera că modificările aduse Termenilor si Condițiilor de utilizare website sunt acceptate si sunt aplicabile Clientului de la data afisarii pe Site.

12.3. În cazul în care Clientul se opune, în scris (utilizând formularul de contact disponibil pe Site), modificărilor mai susmenţionate, Clientul are dreptul de a inchide contul său, in caz contrar Vânzătorul are libertatea de a invalida contul şi cardul Clientului.

12.4. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Clientul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

12.5. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile de utilizare website in versiunea disponibila pe Site la data crearii Contului si/sau utilizarii Site-ului si/sau la data plasarii Comenzii.

Pentru orice intrebari cu privire la Termenii si Conditiile de utilizare website, Clientii pot contacta Vanzatorul la email: contact@esstoc.ro sau la numerele de telefon afisate pe site.

 

Redactat la data de 01 August 2022

ESSTOC INDUSTRY SRL