SERVICII

Ce Facem Noi ?

Oferim solutii pentru colectare deseuri periculoase, transport, tratare, distrugere deseuri. Detinem cea mai completa solutie de transport, fiind cel mai mare transportator de deseuri din Romania. Asiguram servicii specializate de: colectare, eliminare, distrugere produse expirate, deteriorate, contrafacute, confiscate, neconforme, cu regim special, medicamente expirate, alimente expirate, in concordanta cu Ordinul nr. 319/2016.

home 4

Colectare, tratare si eliminare deseuri periculoase

Ca si eliminator final autorizat pentru tratare deseuri periculoase si pregatire prealabila in vederea coincinerarii, ESSTOC detine instalatii performante pentru:

  • analize de laborator si teste martor la deseuri periculoase
  • sortare deseuri granulare (instalatie – statie mobila cu site vibrante si sistem de spalare cu apa la 10 bari)
  • buncar pentru perforare recipienti – ambalaje tip spray sub presiune, cu sistem de recuperate a COV-urilor

Reciclare DEEE

Serviciile preluare deseuri electrice si electronice – DEEE, in vederea reciclarii sau distrugerii / casarii, se adreseaza atat companiilor cat si institutiilor.

Gestiunea acestor categorii de deseuri se face cu respectarea Ordonanței de urgență nr. 5/2015 privind deșeurile de echipamente electrice și electronice; Legii nr. 211/2011 privind regimul deșeurilor; Hotărârii nr. 1061/2008 privind transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase pe teritoriul României;

servicii
servicii

Ecologizare şi refacere situri contaminate

Prin logistica proprie asiguram servicii complete de excavare, extractie, decontaminare, ambalare, colectare si transport autorizat ADR si IPROCHIM pentru toate tipurile de deseuri industriale periculoase sau nepericuloase, din toate zonele geografice ale tarii.

Distrugere si eliminare produse expirate sau deteriorate

DISTRUGERE SI ELIMINARE PRODUSE CARE NU SE MAI PRETEAZA CONSUMULUI, SUB SUPRAVEGHEREA BENEFICIARULUI, A AUTORITATILOR VAMALE, ANPC, ANAF, ETC.

Sunt maruntite produse expirate, marfuri contrafacute, produse deteriorate, cu regim special sau produse confiscate, si apoi in functie de caracteristicile fizico-chimice, acestea sunt omogenizate in vederea coincinerarii.

home 6
home 7

Transport autorizat deseuri

Pentru optimizarea costurilor asiguram multiple variante de transport deseuri cu autovehicule omologate ADR:

• autocamioane cu sistem AbrollKipper si containere mobile de 30 mc;
• autotrenuri cu prelata – 40 tone;
• autoutilitare ADR – 3,5 tone;
• autobasculante ADR – 35 tone;
• utilaje pentru incarcare.

Inchiriere utilaje manipulare, tratare, incarcare deseuri vrac

Servicii inchiriere echipamente reciclare – incarcatoare telescopice de 3,5 – 4 tone cu sistem de calare, dotate cu furci pentru paleti si baloti, cupe de 1–2mc, cupe perforate sau grilaje pentru lucrul la inaltime.

home 8
home 9

Productie de compost din deseuri vegetale

Valorificam prin compostare deseuri nepericuloase, biodeseuri, deseuri de lemn, fibre textile sau hartie provenite din ambalaje sau activitati comerciale / industriale, deseuri municipale cu exceptia celor menajere, deseuri de noroi sau namoluri nepericuloase, deseuri de la epurare si deseuri / produse care nu se mai preteaza consumului sau procesarii in vederea obtinerii de compost sau diverse amendamente sau ingrasaminte naturale pentru terenurile agricole.

Sortare si spalare deseuri, materiale granulare

Prestam servicii de sortare / sitare cu ajutorul unui ciur rotativ pentru diverse materiale, deseuri granulare, piatra, lemn, plastic, metale, sticla ambalaj, sticla CRT conul si partea frontala a monitorului/ecranului.

Productivitate medie 5 tone/ora in functie de material.

home 10
home 11

Tratare deseuri de namol, deseu namol

Spre deosebire de metodele de conditionare chimica dupa reteta KemiCond sau de iradiere cu microunde a deseurilor de namol, metoda de tratare deseuri de namol utilizata de TEKKO – deshidratare de tip redox cu hidroxizi sau polimeri anorganici reduce umiditatea noroiului cu 90%, regleaza Ph-ul si reduce contaminantii DOC si TPH, astfel ca deseul tratat poate fi utilizat ca strat de acoperire sau poate fi compostat.

Sablare cu grit

Prestam servicii de sablare cu grit pentru piese metalice ( fier, aluminiu, cupru, etc), lemn, caramida.

Datorita capacitatii mari a instalatiei, pentru a obtine o rentabilitate cat mai buna, contractam lucrari a caror valoare depaseste 3000 EURO+Tva

home 12
home 13

Decontaminare catalizatori

Compania ESSTOC este autorizata pentru colectarea, transportul si  decontaminarea catalizatorilor uzati, cod 16 08 07*, contaminati cu produse petroliere prin operatiuni de sortare dimensionala si tratare / decontaminare cu produse enzimatice, in vederea obtinerii de concentrate polimetalice: Ni, Mo, Co, etc, ce urmeaza a fi rafinate in instalatii autorizate.

Servicii concasare

Asiguram servicii de maruntire cu concasor – shredder mobil, sistem de sfaramare prin impact cu 2 sau 4 ciocane fixe, la 2000 rpm, marca RUBBLE MASTER RM 60, pe sasiu abroll.

home 14