Facilitate pentru pastrarea autovehiculelor bucurestenilor

Garaj Auto - Spatii Parcare Inchisa

Oferim spre inchiriere locuri de parcare in hale amenajate special pentru parcarea autoturismului/motocicletei dumneavoastra. Locatia se afla la 15 kilometri de Bucuresti,(maxim 25 de minute din centru). Contractele se pot incheia pentru perioade de 6/12 luni. Spatiul este total inchis, curat, asigurat cu sisteme de supraveghere si alarmare la efractie. In curand se vor putea oferi servicii de intretinere periodice pentru autoturism ( spalare, polish, diferite servicii de cosmetica auto). Autoturismele pot fi acoperite cu huse auto. In perioada in care folositi autoturismul, pe locul acestuia puteti parca un alt autoturism.

Solicita Oferta Esstoc.ro

Apeleaza-ne acum !

+4 0734 404 404

Esstoc.ro - Garaj Auto

A avea un manager mereu prezent pe site este un lucru grozav de luat în considerare, deoarece de obicei se traduce într-un serviciu rapid și personal pentru clienți.

Este mai mult decât depozitarea unei mașini decât doar plasarea ei într-un garaj gol. Depozitarea mașinii este foarte importantă mai ales atunci când vă mutați sau treceți prin orice altă schimbare dramatică în viață.
garaj

Unitatea oferă acces 24/7

Acesta este ceva de luat în considerare, deoarece această caracteristică vă permite să ajungeți la mașina dvs. ori de câte ori credeți că aveți nevoie de ea, chiar dacă este 2 dimineața și aveți nevoie aleatoriu de mașina dvs. pentru o plimbare la munte.

Facilitati

La Stor-age.ro ne concentrăm pe furnizarea de servicii de depozitare a vehiculelor sigure și securizate, care oferă clienților noștri cel mai bun serviciu posibil și liniște sufletească.

plata
Tarife competitive

Oferim clienților noștri tarife foarte competitive.

 
locatia
Locație excelentă

Locatia se afla la 15 kilometri de municipiul Bucuresti.

acces
Acces usor

Aveți acces la vehiculul dvs. în orice moment.

securitate
Securitate

Facilitatea noastră de depozitare este supravegheata video.

graphic05 free img
window banner 03

Clienti

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum.

"Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio."
Ethan Valdez
California
"Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat gravida nibh vel ipsum."
Adam Brooks
Los Angeles

Morbi Accumsan Ipsum Velit. Nam Nec Tellus a Odio Tincidunt Auctor Amet Mauris.

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris.